Θέατρο Badminton
22, 23 και 24 Νοεμβρίου 2012

Stanislavsky and Nemirovich-Danchenko
State Moscow Music Theatre

 

Giuseppe Verdi
LA TRAVIATA
Όπερα σε 3 πράξεις

Στις 23 Νοεμβρίου οι καθηγητές και οι μαθητές του κέντρου "Γνώση" θα παρακολουθήσουν την όπερα "Τραβιάτα" του Κρατiκού Μουσικού Θεάτρου της Μόσχας Stanislavsky-Nemirovich-Danchenko.
Το Κρατικό Μουσικό Θέατρο της Μόσχας Stanislavsky Nemirovich-Danchenko επιστρέφει στο Θέατρο Badminton για να γιορτάσει τα 200 χρόνια από τη γέννηση του Giuseppe Verdi με την όπερα La Traviata. Εκατόν πενήντα συντελεστές, η συμφωνική ορχήστρα, η χορωδία και το μπαλέτο του μεγάλου μουσικού Θεάτρου της Μόσχας και μερικοί από τους σημαντικότερους λυρικούς καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων η διεθνούς φήμης σοπράνο Hibla Gerzmava στο ρόλο της Βιολέτα, αναμένεται να προσφέρουν στο ελληνικό κοινό και στους φίλους της όπερας μια ανεπανάληπτη εμπειρία!

Στο ρόλο της Βιολέτα Βαλερύ, το διεθνούς φήμης αστέρι της όπερας, σοπράνο Hibla Gerzmava, η οποία, από το 1995, είναι πρωταγωνίστρια στο Μουσικό Θέατρο της Μόσχας Stanislavsky and Nemirovich-Danchenko, ενώ σημαντικές ερμηνείες της έχουν αποθεωθεί στις μεγαλύτερες οπερατικές σκηνές, όπως οι Metropolitan Opera, Opéra Nationale de Paris, Mariinsky Theatre της Αγίας Πετρούπολης, Théâtre des Champs Elysées και Théâtre du Châtelet στο Παρίσι, Teatro Comunale di Firenze στη Φλωρεντία, Sofia Opera και Bunka Kaikan στο Τόκυο. Επίσης, εμφανίσεις της έχουν προγραμματιστεί για το 2013 σε Royal Opera House, Wiener Staatsoper και Covent Garden.