ΕλληνοΡωσικό Επιμελητήριο
eleftheroudakis
Institute Youth
European Youth card
Arbat books

Ρωσικά για παιδιά


 

 

 

 

Σας παρουσιάζουμε το συναρπαστικό προγράμματα εκμάθησης της Ρωσικής γλώσσας ως μητρικής και ως ξένης για παιδιά. Στο κέντρο μας θα βρείτε φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον γεμάτο αγάπη και φροντίδα. Ενθαρρύνουμε  το κάθε παιδί στην κάθε προσπάθεια της εκμάθησης της Ρωσικής γλώσσας.

 

Τμήμα: Παιδικό
Κόστος:  30 
Στόχος: Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας (3-6 ετών).
Μέσα από διάφορες δραστηριότητες – εκμάθηση ρωσικής γλώσσας, μουσική, θεατρικό παιχνίδι, τραγούδια, κουκλοθέατρο, ζωγραφική, διάφορες χειροτεχνίες το παιδί σας  όχι μόνο δεν θα προλάβει να βαρεθεί το μάθημα, αλλά δε θα θέλει να τελειώσει το μάθημα.
Διάρκεια: 8 μήνες
Μαθήματα ανά εβδομάδα: 1 φορά ( Σάββατα) 
Ώρες ανά εβδομάδα: 2 ώρες

 

3-6 ετών

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνετε σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Μέσα σε διάφορες δραστηριότητες – εκμάθηση ρωσικής γλώσσα, μουσική, θεατρικό παιχνίδι, τραγούδια, κουκλοθέατρο, ζωγραφική, διάφορες χειροτεχνίες το παιδί σας  όχι μόνο δεν θα προλάβει να βαρεθεί το μάθημα, αλλά δε θα θέλει να τελειώσει το μάθημα.


6-8 ετών

Τα παιδιά μαθαίνουν Ρωσικά μέσα  από παιχνίδια, τραγούδια, θεατρικές ομάδες  και άλλες
διαδραστικές δραστηριότητες. Κινούμενα σχέδια, εικονογραφημένα βιβλία και οπτικό-ακουστικό υλικό κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν τη Ρωσική γλώσσα από την πρώτη στιγμή. 
 Η συμμετοχή στις ρωσικές γιορτές ολοκληρώνει την διαδικασία της μάθησης Ρωσικών.

 

 

9-11 ετών

Ζωντανή επαφή με τη Ρωσική γλώσσα, χρήση της γλώσσας για επικοινωνία,    ανάπτυξη των τεσσάρων βασικών δεξιοτήτων – ανάγνωση, γραφή, ακουστική κατανόηση, ομιλία και διάφορες δραστηριότητες βοηθάνε να αποκτήσουν τα παιδιά τη γνώση της Ρωσικής γλώσσας. 

 

12-17 ετών

Σε αυτό το πρόγραμμα επιτυγχάνουμε την άνεση στην προφορική και στη γραπτή επικοινωνία, επίσης την εξοικείωση με τη Ρωσική γλώσσα μέσα από ένα ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας στις εξετάσεις.