ΕλληνοΡωσικό Επιμελητήριο
eleftheroudakis
Institute Youth
European Youth card
Arbat books

E-learning

E-learningΗ «Γνώση-Знание» είναι το πρώτο εκπαιδευτικό κέντρο στην Ελλάδα το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε ρωσικά μέσω internet! Δεν περιοριζόμαστε  απλά στην χρήση  προγραμμάτων του τύπου Skype, αλλά διδάσκουμε  ρωσικά στο πρωτοποριακό ψηφιακό χώρο εκμάθησης με χρήση τελευταίων διαδικτυακών εφαρμογών τηλεκπαίδευσης. 

Η «Γνώση-Знание» η οποία εδώ και 8 χρόνια σας βοηθάει και σας στηρίζει σε κάθε σας βήμα στην εκμάθηση της Ρωσικής γλώσσας και στην γνωριμία σας με τον πλούσιο ρωσικό πολιτισμό απέκτησε πλέον και την ψηφιακή μορφή!

Τώρα καλύπτουμε τις ανάγκες και εκείνων των σπουδαστών μας οι οποίοι για κάποιους λόγους αδυνατούν να έρχονται για μάθημα στο εκπαιδευτικό μας κέντρο.

Θέλετε να μάθετε Ρωσικά αλλά μένετε στην επαρχεία ή βρίσκεστε στο εξωτερικό ή ο ελεύθερος σας χρόνος είναι περιορισμένος και δεν μπορείτε να ταλαιπωρείστε συνέχεια στην κίνηση; Τώρα έχουμε λύση για εσάς!

  1. Να παρακολουθείτε μάθημα σε οποιοδήποτε χώρο – σπίτι, γραφείο, βιβλιοθήκη, σπουδαστήριο, εργαστήριο…
  2. να κάνετε μάθημα στην ψηφιακή αίθουσα, όπου θα έχετε άμεση επικοινωνία με τον καθηγητή σας και τους συμμαθητές σας, σαν να ήσασταν σε μια κανονική αίθουσα διδασκαλίας.
  3. να χρησιμοποιείτε την ψηφιακή βιβλιοθήκη έχοντας άμεση πρόσβαση σε όλο το απαραίτητο για μαθήματα υλικό αλλά και σε βοηθητικό περιεχόμενο e-learning όπως αρχειακό υλικό, online κείμενα, video galleries, online ασκήσεις multiple choice κλπ.
  4. να έχετε τη διδακτική υποστήριξη, δηλαδή να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να στείλετε τις απορίες σας στους καθηγητές σας.
  5. να έχετε πρόσβαση στον πίνακα ανακοινώσεων του κέντρου μας, μέσα από το οποίο να συμμετέχετε σε γεγονότα, δράσεις και να αναλαμβάνετε ομαδικές και ατομικές εργασίες.

Δείτε  το video με την παρουσίαση.

Ενημερωθείτε για τα υπάρχοντα  προγράμματα μαθημάτων και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.