Στις 29 Μαρτίου 2013 μιλήσαμε για την Ρωσική κουζίνα κι έτσι λύσαμε πολλές απορίες των σπουδαστών μας επί του θέματος. Όπως, ποια είναι η διαφορά μεταξύ των πιροσκοί (пирожки) και του ραστιαγκάϊ (растягай), πως φτιάχνουν στην Ρωσία τις παραδοσιακές κρέπες-μπλινί (блины), πότε και από που εμφανίστηκαν στην Ρωσία τα πελμιένοι (пельмени), τι είναι το μπορστς (борщ) και το στσι (щи), ποια είναι η πραγματική ονομασία της ρωσικής σαλάτας, και πολλές άλλες. Από δω και στο εξής οι σπουδαστές μας μπορούν άφοβα να πηγαίνουν στα ρωσικά εστιατόρια και να παραγγέλνουν ρωσικά φαγητά για τα οποία έμαθαν τόσα πολλά!