ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

 

Τμήμα: Ρωσικά για τουριστικές επιχειρήσεις on line

Επίπεδο: Α1
Κόστος: 90€ (τελική τιμή με έκπτωση). 
Στόχος: απόκτηση σχετικού λεξιλογίου και της άνεσης στην επικοινωνία πάνω στα θέματα που αφορούν τουρισμό και φιλοξενία, καθώς και η κάλυψη των βασικών στοιχείων της γραμματικής της ρωσικής γλώσσας.
Σε ποιους απευθύνεται: στους εργαζόμενους τουριστικού τομέα, όπως και στους σπουδαστές  τουριστικών επαγγελμάτων.

Διάρκεια: 3 μήνες 
Μαθήματα ανά εβδομάδα: 1 φορά
Ώρες ανά εβδομάδα: 3 ώρες

 

Στα online μαθήματα, τα οποία αποδείχθηκαν να είναι εξ’ ίσου αποτελεσματικά με κανονικά μαθήματα, θα έχετε τις ίδιες δυνατότητες με τους μαθητές μας που κάνουν μαθήματα στο χώρο του φροντιστηρίου! Μέσω της ψηφιακής μας αίθουσας θα έχετε άμεση επικοινωνία με τον καθηγητή σας και τους συμμαθητές σας, θα έχετε πρόσβαση στον ψηφιακό πίνακα, όπως και την δυνατότητα να παρακολουθείτε εκπαιδευτικά βίντεο, να κάνετε τις ασκήσεις κτλ.Εκτός αυτού, έχοντας τον κωδικό πρόσβασης στην ψηφιακή μας βιβλιοθήκη, θα έχετε στην διάθεσή σας άφθονο υλικό για επίπεδο αρχαρίων, το οποίο φτιάξαμε για να βοηθήσουμε τις προσπάθειές σας στην εκμάθηση ρωσικής γλώσσας!

 

 

Για να παρακολουθείτε τα μαθήματά σας online δεν χρειάζεστε ειδικό τεχνικό εξοπλισμό! Το μόνο που χρειάζεται για το μάθημα είναι πρόσβαση στο internetακουστικά και μικρόφωνο.