ΕλληνοΡωσικό Επιμελητήριο
eleftheroudakis
Institute Youth
European Youth card
Arbat books

Το προφίλ μας

Το προφίλ μαςΤο Διαπολιτισμικό μας κέντρο «Γνώση-Знание» είναι εκπαιδευτικός φορέας επίσημα αναγνωρισμένος από την Ρωσική Πρεσβεία στην Ελλάδα. Από το 2003 εξειδικευόμαστε στη διδασκαλία της Ρωσικής γλώσσας και σας παρέχουμε τις τελευταίες εκπαιδευτικές μεθόδους διδασκαλίας χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες πολυμεσικές και διαδικτυακές τεχνολογίες.

Πιστεύουμε ότι η γλώσσα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού και γι'αυτό καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να βοηθήσουμε τους σπουδαστές μας να γνωρίσουν όλες τις πλευρές του ρωσικού πολιτισμού ώστε να γίνει η εκμάθηση της γλώσσας πιο αποτελεσματική, γρήγορη και παράλληλα συναρπαστική.

Το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό μας αφοσιωμένο στην δουλειά του, αποτελεί την βάση της επιτυχίας των σπουδαστών μας στην απόκτηση πτυχίου Ρωσικών αναγνωρισμένου από το ΑΣΕΠ, στις κατατακτήριες εξετάσεις στα Ανώτατα ρωσικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και στις μεταπτυχιακές σπουδές στην Ρωσία.

Το εκπαιδευτικό μας κέντρο  «Γνώση-Знание» αποτελεί στέλεχος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου με το οποίο συνεργάζεται από την αρχή της ίδρυσης του εκπαιδευτικού μας κέντρου. 

Το Μεταφραστικό τμήμα μας προσφέρει έγκυρη και άμεση εξυπηρέτηση στις μεταφραστικές σας ανάγκες (συνεδριακές ή ατομικές) που αφορούν σε Νομικά, Εμπορικά, Τεχνικά, Τουριστικά θέματα σε Ιδιωτικές εταιρίες και Δημόσιες υπηρεσίες.